country3-50

About

country3-50

Beehive Country Band

Is een 5 persoons band met “De Wagenmakerij” in Klaaswaal als thuishaven alwaar de band is ontstaan, zijn huidige vorm heeft gekregen, waar alle repetities worden gehouden, voorbereidingen worden getroffen en nieuwe ideeën ontstaan. De leden van de band zijn afkomstig uit Brabant en de Hoeksche Waard

De band speelt country / country-rock en rock & roll maar ook muziek uit de pop- en rockhistorie komen langs, zowel in originele als eigen uitvoeringen. 

bandauto

The story so far...

Aangevoerd door een zangeres, zanger en sologitarist/pedalsteelspeler en bekwaam ondersteund door akoestische gitaar, bas en drums is BEEHIVE een compacte band met veel potentie geworden die niet alleen op country evenementen en festivals inzetbaar is maar zich ook op een personeelsfeest, een bruiloft of in een café op haar gemak voelt.

De bandleden hebben stuk voor stuk ruime ervaring opgedaan in meerdere bands en zorgen ervoor dat er zowel vocaal als muzikaal heel wat te beleven valt.

Veel van onze nummers geven een gevoel van herkenbaarheid hoewel ze altijd op onze eigen unieke wijze gespeeld en gezongen worden. BEEHIVE heeft een gevarieerd repertoire waardoor de luisteraar zeker regelmatig positief verrast zal worden door de afwisseling naar mandoline, banjo, dobro en mondharmonica of de regelmatig langskomende meerstemmige zang. .

Heerlijke countrymuziek in alle vormen met hier en daar een vleugje rock & roll waardoor alle country liefhebbers aan hun trekken komen.
Bekende en minder bekende klanken wisselen elkaar af.

band1.jpeg
band2

De bandleden van Beehive

image
Image
Image

Aart de Baat

Zang en gitaar

image
Image
Image
Image

Harriette van Oers

Zang en ukelele

image
Image
Image

Bas Riedé

Elektrische gitaar, pedalsteel, mondharmonica, mandoline, banjo, dobro en zang

image
Image

Twan Damen

Basgitaar en zang

image
Image

Ab Reedijk

Drums